Słodki Stół

W Polsce coraz większą popularnością cieszą się słodkie Stoły czyli stoły z małymi deserkami oraz słodyczami.

Śliczne babeczki, muffinki, mini torciki czy gniazdka bezowe z owocami – pięknie udekorowane i ułożone na pięknej zastawie, stanowią piękną dekorację Sali weselnej a swoim wyglądem zachęcają gości do spróbowania niecodziennych słodkości 🙂

Oferta cenowa

Słodki Stół

37zł / osoba

3,5 porcji / osobę

6 rodzajów deserów

Słodki Stół

42zł / osoba

4 porcje / osobę

8 rodzajów deserów

Słodki Stół

47zł / osoba

4,5 porcji / osobę

10 rodzajów deserów

Słodki Stół

50zł / osoba

5 porcje / osobę

12 rodzajów deserów

* Desery do wyboru z listy.

Słodkości mogą być w dowolnie wybranym kolorze przewodnim.

W cenę wliczone jest:

Za dekoracje kwiatowe, dekoracje dodatkowe, dowóz na salę i odbiór naczyń oraz elementów dekoracyjnych z sali cena doliczana jest indywidualnie do każdego zamówienia.

Macaroons colored cake in a gift box with a flowers. French dessert on a white background .With space under the text
pink cakes on plate on white background

Przykładowa ilość słodyczy dla 100 osób przy 4 porcjach na osobę (łącznie ok. 400 sztuk słodkości):

8 rodzajów deserów każdy po 50 sztuk np.

profiterol
cake pops
deserki w pucharku
mini pavlova
muffinki z kremem
tartaletka marakuja z paloną bezą
                                               pieczone mini serniczki                                                   monoporcja półkula

Mini beziki 0,05zł/szt

Słodki Stół - Menu deserów

Mono porcje (indywidualne desery)

Min. 12 sztuk

Babeczki 

Min. 12 sztuk

Mini pavlove 

Min. 15 sztuk

Desery w kubeczkach 

Min. 10 sztuk w jednym smaku

Desery wegańskie

Ptyś z kruszonką 

Ice pops – musowe lody na patyku

 Tartaletki 

Min. 20 sztuk

Donuty pieczone

Paris Breast – francuskie ciastka z kremem z masła orzechowego posypane orzechami i migdałami

Min. 10 sztuk

 Cake pops– brownie z masłem orzechowym, pokryte czekoladą

Min. 10 sztuk

Magdalenki – ciasto na bazie palonego masła z orzechami pekan, limonka i malinami, pokryte czekoladą

Min. 20 sztuk

Makaroniki – kruche kolorowe ciasteczka przyrządzone na bazie migdałów przekładane kremami 

Min. 20 sztuk

 Eklerki z kremem i polewą lub cukrem pudrem

Min. 30 sztuk

Lizaki bezowe – kolorowe bezy na patyczkach 

Min. 15 sztuk

Dodatkowo w ramach podziękowań dla gości: